Πολιτική Παραγγελιών – Παράδοσης Προϊόντων

Για τα πλάνα γευμάτων στα οποία έχετε επιλέξει τραπεζική κάρτα ως τρόπο πληρωμής, παρέχεται η δυνατότητα ακύρωσης (ή/και προσωρινής διακοπής) της συνδρομής μέχρι και δυο(2) ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημέρα παράδοσης της πρώτης παραγγελίας του εκάστοτε πλάνου.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την προπαραγγελία σας και δεν έχετε λάβει ακόμα γεύματα, το ποσό που έχετε πληρώσει θα επιστρέφεται ακέραιο.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη λάβει γεύματα και επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελίας σας, θα επιστρέφεται το υπολειπόμενο ποσό.

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να πληρώσετε μέσω της χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας.

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διενεργείται άμεσα, είναι απόλυτα ασφαλής, συμμορφούμενη πλήρως με την οικεία εφαρμοστέα Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία, και διασφαλίζει την απόλυτη προστασία του ηλεκτρονικού σας απορρήτου και της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Ειδικότερα, με την επιλογή πληρωμής μέσω κάρτας ο χρήστης ανακατευθύνεται, χωρίς να αλλάξει σελίδα ο περιηγητής (browser),στο περιβάλλον της διαδικτυακής πλατφόρμας ηλεκτρονικής πληρωμής VivaWallet, όπου συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και συνεχίζει κλικάροντας στην επιλογή «χρέωση», οπότε και η συναλλαγή του εκτελείται αυτόματα. Κατόπιν, ο χρήστης επαναφέρεται στο περιβάλλον της ιστοσελίδας μας και λαμβάνει τη σχετική επιβεβαίωση της καταχώρισης της παραγγελίας του.

Σημειώνεται ότι η VivaWallet, ως πάροχος υπηρεσιών πληρωμών, δύναται να προσφέρει και άλλες επιλογές στον χρήστη μετά την ανακατεύθυνσή του στο περιβάλλον της πλατφόρμας της, όπως, ενδεικτικά, η εγγραφή ή η αποθήκευση των στοιχείων της κάρτας του στη VivaWallet. Η My Nutri δεν σχετίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για τέτοιου είδους επιπλέον επιλογές που κάνει ο χρήστης μετά την ανακατεύθυνσή του στη διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικής πληρωμής της VivaWallet, η χρήση της οποίας διέπεται από τους δικούς της όρους και προϋποθέσεις.

Προς διευκόλυνση του χρήστη, μετά την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ο σχετικός τρόπος πληρωμής αποθηκεύεται στον προσωπικό λογαριασμό του στην ιστοσελίδα μας, και παραμένει διαθέσιμος και για επόμενες παραγγελίες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε, ο σχετικός τρόπος πληρωμής μπορεί να διαγραφεί από τον λογαριασμό σας επιλέγοντας «ΔΙΑΓΡΑΦΗ» στο σχετικό πεδίο, στην καρτέλα Πληρωμές.

Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με κάρτα στο πλαίσιο δημιουργίας πλάνων γευμάτων συνδρομής, συμφωνείτε και εξουσιοδοτείτε ρητώς την My Nutri να σας χρεώνει αυτόματα την τιμή του εκάστοτε πλάνου γευμάτων που έχετε επιλέξει, μέχρι τη λήξη της συνδρομής ή την ακύρωσή της από εσάς. Η αυτόματη χρέωση θα λαμβάνει χώρα την ημερομηνία παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας σας.

Η My Nutri σε καμία στιγμή της διαδικασίας πληρωμής – χρέωσης δεν λαμβάνει γνώση των στοιχείων της κάρτα σας ή τα αποθηκεύει ή άλλως τα επεξεργάζεται.

1. Το πακέτο γευμάτων 2 βδομάδων αφορά 12 παραδόσεις, το πακέτο γευμάτων 1 μήνα αφορά 24 παραδόσεις, το πακέτο γευμάτων 3 μηνών αφορά 72 παραδόσεις και το πακέτο γευμάτων 6 μηνών αφορά 144 παραδόσεις.

2. Σε περίπτωση απουσίας για μία και περισσότερες ημέρες, η ενημέρωση θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 48 ώρες (2 ημέρες) νωρίτερα ούτως ώστε το διάστημα αυτό να προστεθεί μετά τη λήξη του προγράμματος. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η παραγγελία θα εκτελεσθεί κανονικά.

3. Σε περίπτωση παύσης του τρέχοντος προγράμματος, η ενεργοποίηση αυτού μπορεί να επανεκτελεστεί εντός 12 μηνών από την έναρξη του προγράμματος.