Τρόποι Πληρωμής

 1. Με μετρητά – Αντικαταβολή

  Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με αντικαταβολή, ήτοι με μετρητά, στον αρμόδιο εκπρόσωπό μας.

 2. Με πιστωτική κάρτα

  Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να πληρώσετε μέσω της χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας.
  Ειδικότερα, ο χρήστης, επιλέγοντας να πληρώσει με την πιστωτική του κάρτα, οδηγείται σε ασφαλή σελίδα της Viva Wallet, όπου συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και συνεχίζει κλικάροντας στην επιλογή ‘’Χρέωση’’, οπότε και η συναλλαγή του εκτελείται αυτόματα.

  Οδηγίες για πληρωμή με πιστωτική κάρτα
  • Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διενεργείται άμεσα, είναι απόλυτα ασφαλής, συμμορφούμενη πλήρως με την οικεία εφαρμοστέα ευρωπαϊκή κι ελληνική νομοθεσία, και διασφαλίζει την απόλυτη προστασία του ηλεκτρονικού σας απορρήτου και της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το πεδίο CVV, το οποίο σας ζητείται, βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας και είναι ένας τριψήφιος ή τετραψήφιος αριθμός, ο οποίος περαιτέρω διασφαλίζει την ασφάλεια της ηλεκτρονικής συναλλαγής σας. Ανάλογα με τον τύπο πιστωτικής κάρτας, τον οποίο χρησιμοποιείτε για την πληρωμή, θα κληθείτε να συμπληρώσετε διαφορετικό κάθε φορά αριθμό. Παρακαλούμε, συμβουλευτείτε την ένδειξη i (information), δίπλα από το σχετικό πεδίο, στο οποίο καλείστε να συμπληρώσετε το CVV.
  • Δεκτές για πληρωμή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται οι πιστωτικές κάρτες τύπου Visa,Maestro, Mastercard, American Express, Diners Club, JCB και Bankcontact.
   Στην περίπτωση κατά την οποία ανακύψει κάποια τεχνική δυσκολία (π.χ. διακοπεί η σύνδεση σας) ή λάβει χώρα κάποιο εκ παραδρομής σφάλμα, κατά την πληρωμή σας, παρακαλούμε , όπως επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
 3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

  Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα)

  Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.
  Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

  ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR76 0172 1390 0051 3910 7220 409

 4. Viva Wallet

  Σύμφωνα με τα ανωτέρω, μπορείτε να διενεργήσετε την πληρωμή για τις παραγγελίες σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ηλεκτρονικής πληρωμής VivaWallet, στο περιβάλλον της οποίας ανακατευθύνεστε, μέσω της ιστοσελίδας μας, εφόσον επιλέξετε πληρωμή με κάρτα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της εν λόγω πλατφόρμας.
  Μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε στην πλατφόρμα της Viva Wallet, μέσω ανακατέυθυνσης από την ιστοσελίδα μας, στο σχετικό περιβάλλον αυτής.

Επικοινωνία

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ερώτημα ή διευκρίνιση, αναφορικά με την παρούσα πολιτική. Για τα αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας της Εταιρείας μας, παρακαλoύμε, όπως ανατρέξετε στην ενότητα υπό τίτλο ‘’Επικοινωνία’’ του ιστοτόπου μας.

Σημείωση: Η Εταιρεία μας κατά τη διακριτική της ευχέρεια, αλλά και σύμφωνα με τις εκάστοτε προσταγές της σχετικής εφαρμοστέας ελληνικής κι ευρωπαϊκής νομοθεσίας, καθώς και τις τυχόν μεταβολές στους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας των συνεργαζόμενων τρίτων μερών, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί/αναθεωρεί την παρούσα πολιτική, οπότε και θα αναρτά στην ιστοσελίδα της την αναθεωρημένη πολιτική, η οποία θα ισχύει άμεσα, κατά την ανάρτηση της στην ιστοσελίδα μας κι εφεξής.