Ποια είναι η φιλοσοφία σας;

Στη my nutri, η φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε την υγιεινή διατροφή και την άσκηση προσιτή σε όλους. Πιστεύουμε ότι όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή ξεκινώντας από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πως λειτουργεί η υπηρεσία σας;

Είμαστε μια υπηρεσία παράδοσης γευμάτων υγιεινής διατροφής ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε ανθρώπου. Μπορείς να επιλέξεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει online ενώ μπορείς να παραγγείλεις online και τα snack που επιθυμείς. Τα γεύματα της ημέρας παραδίδονται καθημερινά όπου εσύ θέλεις, μαγειρεύονται καθημερινά από τον σεφ της my nutri και την ομάδα του, χρησιμοποιούμε φρέσκα αγνά υλικά και δημιουργούμε τα πιο γευστικά και πλούσια σε θρεπτική αξία φαγητά.

Γιατί να επιλέξω την my nutri;

Γιατί σε βοηθάμε να βάλεις εύκολα και γρήγορα την υγιεινή και νόστιμη διατροφή στην καθημερινότητά σου χωρίς καμία ταλαιπωρία, χωρίς να χρειάζεται ούτε να ψωνίσεις, ούτε να μαγειρέψεις, ούτε να καθαρίσεις. Παίρνεις στο σπίτι ή το γραφείο σου τα μαγειρεμένα γεύματα της ημέρας με τις υπέροχες γεύσεις της my nutri και γεμίζεις όχι μόνο το στομάχι σου αλλά όλο τον οργανισμό σου με θρεπτικά συστατικά, με ευεξία και ενέργεια για μια καλύτερη ζωή.

Που ετοιμάζονται τα φαγητά της my nutri;

Όλα μας τα φαγητά και τα snack παρασκευάζονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Πώς και πότε μου παραδίδονται;

Από τη στιγμή που αγοράζεις ένα από τα προγράμματά μας σε τρείς εργάσιμες ημέρες ξεκινάει η καθημερινή παράδοση των γευμάτων σου. Επιλέγεις εσύ το πού και το πότε. Είτε είναι το σπίτι, είτε το γραφείο σου. Όλα τα γεύματά μας παραδίδονται καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 15:00μ.μ.

Τι ζεσταίνω και τι τρώω κρύο;

Κάθε συσκευασία my nutri φέρει ανάλογη σήμανση. Βλέπεις τη συσκευασία και ξέρεις.

Πως γίνεται η πληρωμή;

Μπορείς να πληρώσεις ηλεκτρονικά και μέσω της πιστωτικής σου κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις ή με αντικαταβολή στην παράδοση των γευμάτων σου.

Ποιες περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετείτε;

Τα γεύματα της my nutri εξυπηρετούν σχεδόν όλη την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και Λάρισα. Αν δεν είστε σίγουροι ότι παραδίδουμε στην περιοχή σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα επικοινωνίας μας ή να μας στείλετε ένα email στο customer@mynutri.gr